این پرسشنامه در مورد فساد اداری می باشد.که در آن تاثیر عوامل اقتصادی، فردی و سازمانی بر بروز فساد اداری در جامعه نمونه کارکنان اداره امور مالیاتی شرق تهران مورد بررسی قرار گرفته و میزان تاثیر عوامل اثرگذار بر آنها مورد تایید قرار گرفته است. 

 

 

 

چکیده پرسشنامه فساد اداری:

مولفه : دارد
منبع : دارد
روایی  و پایایی : دارد
نمره گذاری و مختصات : دارد
نوع فایل : word (قابل ویرایش )
تعداد گویه ها: 30
تعداد سوالات پرسشنامه: 24 سوال

 

 

 

 

 

 
چکیده  
یکی از مهمترین عواملی که نظام اداری را تهدید می کند،
فساد اداری است . هنگامی که وجود فساد اداری را در اداره یا سازمانی تائید می کنیم. معمولا به آن معناست که قانون به خوبی اجرا نمی شود یا به عبارتی ، اجرای قانون مورد سوء استفاده واقع می شود، تا افراد به اهداف سوء خودشان برسند.

 

 

این پژوهش با هدف بررسی عوامل موثر بر فساد اداری از دیدگاه کارکنان اداره کل شرق تهران انجام شد. در یک مطالعه توصیفی پیمایشی، کارکنان سازمان امور مالیاتی شرق تهران به عنوان جامعه آماری وارد مطالعه شدند، جامعه آماری درپژوهش حاضر شامل کارکنان با پست های سازمانی معاون مدیر کل ، رئیس اداره امور مالیاتی ، رئیس گروه مالیاتی ، کارشناس ارشد مالیاتی ، کارشناس مالیاتی ،کارکنان ستادی و کارکنان هیات های حل اختلاف مالیاتی است.

 

 

 

حجم جامعه آماری پژوهش مورد نظر، 485 نفر می باشد. از حیث تحصیلات مقاطع دیپلم تا  بالاتر در نظر گرفته شده است. تعداد نمونه با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی ساده، و با استفاده از فرمول کوکران  214  نفر بدست آمده است. پس از جمع آوری داده ها و اطلاعات ، و بررسی وتلخیص آن ها برای بررسی متغیرهای جمعیت شناختی از آمار توصیفی و برای بررسی فرضیه ها از آمار استنباطی استفاده شده است. از آنجا که ابزار جمع آوری اطلاعات در این پژوهش پرسش نامه محقق ساخته بوده، پایایی پرسشنامه با استفاده از ضریب آلفای کزونباخ  8419/0 تعیین شد.

 

 

 

فرض نرمال بودن فرضیه ها با استفاده از آزمون کلموگروف – اسمیرنوف به اثبات رسید چون تمامی آماره ها بالای 0.05 است فرض نرمال بودن تایید می شود و با استفاده از روش تحليل رگرسيون به آزمون فرضيات تحقيق  پرداختیم. رگرسيون چندمتغيره يکي از پايه ها و اساس تحليل داده ها است و روابط بين داده هاي آماري را بطور آشکار نمايان مي کند. با توجه به نتایج آزمون رگرسیون، فرض صفر یعنی عدم ارتباط میان متغیرها برای تمامی فرضیه ها در سطح معنی داری 00/0 رد شده و تمامی فرضیات تایید می شوند.

 

 

 

نتایج بررسی معناداری نشان مي‌دهد که روابط بين كليه متغيرهاي تحقیق مورد تأييد قرار گرفت همچنین نتایج رتبه بندی عوامل موثر بر بروز فساد اداری به وسیله آزمون میانگین رتبه ای فریدمن نشان داد که عوامل اقتصادی دارای بالاترین میزان رتبه بوده است. همچنین، همان‌طور كه در نتایج بدست آمده از آزمون رگرسیون مشاهده مي‌شود، فرضیات تخقیق مورد تائید می باشد، تأثير كلي عوامل اقتصادی بيشتر از ساير متغيرها بوده است. که توجه جدی مسولان را برای بهتر شدن وضعیت  اقتصادی کارکنان را که باعث جلوگیری از بروز فساد اداری می شود را می طلبد.

 

 

 

واژگان کلیدی:فساد اداری، سازمان امورمالیاتی، کارکنان، متغیر، عوامل اقتصادی